ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ERP & RETAIL ΛΥΣΕΩΝ

Μαζί, αναπτύσσουμε τεχνολογικά την επιχείρησή σας.

Σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες software σχεδιάζουμε και υλοποιούμε λύσεις ERP παραμετροποιημένες στις ανάγκες της επιχείρησης σας μεγιστοποιώντας τα οφέλη της επένδυσής σας.

Η αυτοματοποίηση καθημερινών δραστηριοτήτων, η ενοποίηση της πληροφορίας, αλλά και η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε στοιχεία για κάθε τμήμα και δραστηριότητα της επιχείρησης από οπουδήποτε μέσω cloud, είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα των συστημάτων ERP.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ CRM & MOBILE

Παρέχουμε άμεση και ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη μίας επιχειρησιακής λύσης διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία της.

Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε την αδιάλειπτη λειτουργία του λογισμικού της επιχείρησής σας και την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του.
Οι άριστα καταρτισμένοι συνεργάτες μας, δίνουν άμεσα λύσεις και απαντήσεις σε ερωτήματα και τεχνικά θέματα τα οποία σας απασχολούν.

Πέρα από την υποστήριξη, συντήρηση και τακτική αναβάθμιση των λογισμικών συστημάτων ERP, CRM και Cloud, παρέχουμε και υποστήριξη σε θέματα καθημερινής λειτουργείας του λογισμικού σας, είτε στο χώρο σας είτε απομακρυσμένα.

ΑΝΑΛΥΣΗ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ

Η ομάδα μας αναλαμβάνει να αναλύσει την επιχειρησιακή σας δομή, τα χαρακτηριστικά του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιείστε, τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας ώστε να σας προτείνει την πλέον αποδοτική επιχειρησιακή λύση, προσαρμοσμένη στη δική σας πραγματικότητα.

Επιλέγουμε την κατάλληλη τεχνολογία για εσάς και σχεδιάζουμε από την αρχή την ανάπτυξη του δικού σας συστήματος που στόχο έχει να μεγιστοποιήσει την απόδοση της εταιρείας σας και τα οφέλη της επένδυσής σας.

Μαζί, περνάμε την επιχείρησή σας στην ψηφιακή εποχή.

Η εργασία από απόσταση, η άμεση πρόσβαση στην πληροφορία, η μετάβαση στο e-commerce, η ανάπτυξη και υλοποίηση καθετοποιημένων λύσεων ERP, CRM και Cloud είναι μερικές από τις εφαρμογές λογισμικού που αναπτύσσουμε και σας παρουσιάζουμε σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες software της Ελληνικής και διεθνούς αγοράς.

WMS

Εκσυγχρονίζουμε την διαχείριση της αποθήκης και της εφοδιαστικής σας αλυσίδας με τεχνολογία αιχμής, ώστε να μπορείτε εύκολα και άμεσα να έχετε την ακριβή εικόνα των αποθεμάτων και των πόρων σας. Να λαμβάνετε ενημερωμένες αποφάσεις.

Μαζί, θα διαμορφώσουμε και θα προσαρμόσουμε την λύση αυτή στο μέγεθος, τις ανάγκες και την πολυπλοκότητα της δικής σας επιχείρησης ώστε να αυξήσετε την αποδοτικότητα της.

Espa Logo