ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

Πλήρης διασύνδεση, από την παραγωγή μέχρι την πώληση στο φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά και την διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες και τους συνεργάτες σας.

 • ΟΡΓΑΝΩΣΗ

  Όλων των στοιχείων των βιβλίων (1η έκδοση, ανατυπώσεις, συντελεστές, θεματολογία), δομημένη πληροφορία των εργασιών για εκδοτικούς οίκους, κάνοντας την αναζήτησή εύκολη υπόθεση.

 • ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

  Στις καταχωρήσεις στοιχείων με χρήση barcode, φορητών συσκευών, σύνδεση με εξωτερικές πηγές κ.λπ. αλλά και στη διαχείριση όλων των ειδικών στοιχείων των βιβλίων:   πολλαπλοί κωδικοί, περιγραφές, συγγραφείς, άλλοι συντελεστές, εκδοτικοί οίκοι, ISBN,   ημερομηνία έκδοσης, εξώφυλλο κτλ. για γρήγορη και εύχρηστη αναζήτηση.

 • ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ

  Όλων των τμημάτων ( εκδοτικό, marketing, financial) της επιχείρησης από τη διαχείριση αποθεμάτων μέχρι τις πωλήσεις ώστε να υπάρχει άμεση πρόσβαση σε real time πληροφορία.

 • ΑΝΑΠΤΥΞΗ

  Custom εφαρμογών για retail POS, ειδικών οθονών για την διαχείριση βιβλίων, οπτικοακουστικού υλικού.

 • ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

  Άμεση πρόσβαση στην πλήρη εικόνα της επιχείρησης, από τη διαθεσιμότητα προϊόντων μέχρι τα οικονομικά στοιχεία. με σύγχρονα εργαλεία MIS και ΒΙ συνδυάζοντας και αναλύοντας πρωτογενείς πληροφορίες από όλα τα τμήματα της.

Espa Logo